Om oss:

Historie: FT Klima ble etablert i 2014 og endret til aksejselskap i 2020. Helt siden oppstart har fokus vært på personlig service og kvalitet fremfor volum. Hovedfokus er ventilasjon, kjøling, energioptimalisering og varmeanlegg inklusive alle typer varmepumper (luft-luft, luft-vann og borehull). Oppdragsmengden har stadig økt og FT Klima AS har derfor inngått samarbeid med flere dyktige personer slik at vi nå kan levere komplette løsninger for næring og privat.

Service: Regelmessig vedlikehold og kontroll av ytelse og virkningsgrad er viktig for å sikre levetid på utstyr og mulighet for økonomisk drift. FT Klima AS tar service på alle typer ventilasjons og varmepumpe/klimasystemer.

Vannbåren varme: FT Klima AS har bred kompetanse på vannbårne varme- og kjøleanlegg og styringsautomatikk til disse. FT Klima AS tilbyr rådgivning og utskifting av oljefyr og ombygging av varmeanlegg for beste tilpasning til varmepumpedrift.

Datarom/spesialkjøling: FT Klima AS har i mange år levert og driftet komplekse anlegg for kjøling av datarom og andre arealer med spesielle behov.